Настани

Ќе имаме календар за сите следни настани од интерес за студентите.

Read More

Бруцоши

Информации кои ќе им помогнат на бруцошите побрзо да се вклопат во новиот свет.

Read More

Документи

На веб страната ќе има информации за корисни документи за студентите.

Read More

Форум

Идејата е да имаме форум под модераторство на ФСС каде секој студент ќе може да пријави проблем кој го има и да подели по некој совет. Форумот ќе биде користен…

Read More