Идејата е да имаме форум под модераторство на ФСС каде секој студент ќе може да пријави проблем кој го има и да подели по некој совет. Форумот ќе биде користен за ФСС да добие мислење од студентите за својата работа. Ова го сметаме за различно од прашалниците бидејќи на форумот ќе очекуваме конструктивно размислување, а не пристрасно.

Направивме заедница на Редит. Кликни тука и придружи се.