Соопштение за колоквиумска недела

Почитувани студенти, На денешната деканатска управа се одлучи сите колоквиуми во претстојната сесија да се полагаат онлајн со истиот распоред. Следете ги вашите меилови за известувања и насоки од професорите…

Read More