Студентска служба на ФЕИТ


Контакт:
-email: ssluzba@feit.ukim.edu.mk,
-тел. бр. : (02) 3099 199

Работно време:
-Службата за студентски прашања работи од 8:00 до 16:00 часот, со пауза од 10:00 до 10:30. Терминот за работа со студенти е од 12:30 до 14:30 часот.

Дополнители информации можете да најдете тука.