Често поставувани прашања

Како да станам дел од ФСС?

Едноставно е! Пополни ја формата за членство.
(прочитај повеќе за програмата на секоја од комисиите на ФСС ФЕИТ)

Како да пријавам проблем?

Објави го проблемот на форумот и стави налепница „Проблем“ или пополни ја формата – Пријави проблем.