Соопштение за колоквиумска недела

Почитувани студенти, На денешната деканатска управа се одлучи сите колоквиуми во претстојната сесија да се полагаат онлајн со истиот распоред. Следете ги вашите меилови за известувања и насоки од професорите…

Read More
hackerman

Повик за работа на проект

Факултетското студентско собрание работи на изработка на WEB апликација преку која студентите на нашиот факултет би можеле да остават свое CV кое ќе биде дел од база достапна за компании,…

Read More